Pedikúra 21. století

PEDIKÚRA 21. století FOOTLOGIX

Již delší dobu je známo, že provádění pedikúry mokrou technikou či skalpelem není tak efektivní, jak se mnoho let prosazovalo.

V dnešní době je známo, že při použití ošetření chodidel skalpelem má opačný efekt než klient očekává. Při ořezání kůže dochází k rychlé obnově pokožky,

což zapříčiní rychlešjí nárůst callusů (zrohovatělé kůže) a je nutné dříve navštívit opět pedikúru a celý proces se opakuje a doba nutnosti ošetření se zkracuje.

Což pro klienty je náročnější jak na čas, tak i na peněženku.

Světoví odborníci v této oblasti, ale na tyto aspekty mysleli a začali se zabývat otázkou, jak klientovi pomoci od nepříjemných problémů a zmírnit problémy s pokožkou.

V dnešní době Vám ve světě při pedikúře nebudou chodidla ořezávat skalpelem. Ale jinými metodami:

 

PŘÍSTROJOVÁ (SUCHÁ nebo MEDICINÁLNÍ) PEDIKÚRA

Přístrojová pedikúra je nejefektivnější metodou v tomto oboru.Přístrojová pedikúra je vhodná zváště u problémů zarůstajících nehtů, zesílených nehtů, plísně na nohou. Tato metoda je vhodná pro diabetiky a klienty s hemofilií. Více v sekci Přístrojová pedikúra.

 

 

 

 

 

FOOTLOGIX PEDICEUTICALS

Tato metoda je revoluční a inovativní pro péči o nohy. Byla vyvinuta tak, aby poskytovala účinnou a transformující (obnovující) péči pro různá onemocnění pokožky nohou - od prosté suché pleti nohou

až po závažnější kožní problémy způsobené cukrovkou. Více v sekci Footlogix Pediceuticals.